General

L’Ajuntament de Benissa habilita la Cala de la Llobella com a zona de bany per a gossos

La Cala de La Llobella
La Cala de La Llobella

Benissa habilita una de les seues cales, en concret la cala de La Llobella, com a zona de bany i esbarjo per als gossos. L’acord es va aprovar per unanimitat per la Junta de Govern el passat mes de juny, en resposta a una demanda històrica de les persones usuàries amb mascotes que tenien la necessitat d’accedir a un espai de platja amb els seus animals.

D’aquesta manera l’Ajuntament de Benissa, igual que altres poblacions costaneres, ha elaborat una ordenança d’ús de la cala per a aquelles persones que estiguen interessades a gaudir d’aquest servei. Aquest document presenta drets i obligacions que la persona propietària de l’animal haurà de complir, subjecta a les condicions de seguretat, higièniques, sanitàries i de convivència ciutadana.

Entre altres normes de conducta destaca que la persona propietària caldrà que siga respectuosa amb els animals i dur-los nugats; si el gos pertany a una raça potencialment perillosa, haurà de dur boç obligatòriament. A més, l’animal disposarà de passaport veterinari i targeta d’identificació en regla que portarà la persona propietària. També és important remarcar que, igual que en la resta del terme, és d’obligació arreplegar els excrements de les mascotes i dipositar-los a les papereres. Totes aquestes normes queden arreplegades en cartells ubicats en la mateixa cala i que la persona usuària podrà consultar.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?