General

La UPPCA i l’IES Josep Iborra organitzen tallers per a orientar als pares i mares sobre l’adolescència

Cartell de les xerrades de l'UPCCA a l'IES Josep Iborra
Cartell de les xerrades de l’UPCCA a l’IES Josep Iborra

La UPCCA de Benissa, en col·laboració amb l’IES Josep Iborra, organitza unes xarrades dirigides a pares i mares que es desenvoluparan des de març fins a maig, el primer dimarts de cada mes, a les 20h al mateix IES.

Paloma Andrés, Tècnic de la UPCCA, juntament amb el director de l’IES, Miquel López i el Departament d’Orientació de l’IES, han sigut els encarregats de dissenyar i preparar aquestes xarrades, que tenen com a objectiu conscienciar els pares i mares sobre els principals problemes que sorgeixen en l’adolescència.

La primera xarrada tindrà lloc el dia 1 de març sota el títol “Els canvis en l’adolescència, què fem els pares?”, i tractarà sobre els canvis que es produeixen en el pas de la infantesa a l’adolescència, com pot afectar la família i com hem de tractar els joves en aquest període.

La segona xarrada, programada per al 5 d’abril, es titularà “Adolescents i drogues, com parle amb ells?” i es tractaran els conceptes bàsics en drogues, com previndre des de casa el consum de drogues i quines són les drogues més consumides pels joves.

Finalment, la xarrada que es durà a terme el 3 de maig, tractarà sobre “Assetjament escolar, el meu fill, assetjat o assetjador?”. En ella s’intentarà donar eines per a detectar aquest problema i com podem ajudar-los des de casa, quins passos seguir i com li pot afectar.

La xarrades estaran obertes a tota la població interessada en el tema, especialment a pares i mares d’alumnes des de 5é de primària fins final de secundària.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?