General

La Regidoria de Medi Ambient promociona Benissa a Youtube

Logo de Youtube
Logo de Youtube

La Regidoria de Medi Ambient ha preparat uns vídeos promocionals del municipi de Benissa que poden ser consultats al canal Youtube, el segon cercador més important després de Google.

S’han editat tres vídeos, dedicats a la costa, a la zona urbana i als paisatges de muntanya i d’interior de Benissa. Tots ells amb un doble objectiu, d’una banda donar a conèixer als mateixos benissers alguns racons desconeguts per a molts veïns i d’altra banda, servir de ferramenta de promoció per als visitants i turistes que es puguen interessar per aquest municipi.

L’encarregat de realitzar aquests vídeos ha sigut el benisser Pepe Jorro, que ha destacat que ha sigut un projecte que s’ha desenvolupat durant alguns mesos i que s’ha intentat mostrar Benissa des d’un punt de vista mediambiental en els seus tres vessants: costa, interior i centre històric.

Per la seua banda, el regidor de Medi ambient, José María Serna, de qui va eixir la idea, ha insistit en la importància d’estar presents en canals tan visitats com Youtube. “Benissa és un municipi turístic important a la Costa Blanca. És necessari estar presents amb totes les ferramentes al nostre abast, sobretot amb aquelles que compten amb més visibilitat com és el cas de Youtube”.

Els vídeos es poden veure a continuació:


 


 


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?