General

La Regidoria de Joventut organitza una escola de pares

Jorge Ivars i Paloma Andrés presenten l'escola de pares de Benissa
Jorge Ivars i Paloma Andrés presenten l’escola de pares

La Regidoria de Joventut, mitjançant la UPCCA (Unitat de Prevenció de Conductes Addictives) ha organitzat una Escola de Pares que es farà els divendres 8 i 15 de març a les 19.00 al Casal Jove.

Segons ha explicat Jorge Ivars, regidor de Joventut, “hem cregut oportú organitzar una escola de pares més àmplia i amb més contingut a causa de la necessitat que s’ha detectat que els pares tinguen una formació i informació veraç sobre el consum de drogues que els joves fan en l’actualitat”.

Però a més de formar-se sobre com previndre el consum drogues, els assistents podran saber més sobre la fase de l’adolescència, i com entendre els seus fills i tindre una bona relació i comunicació amb ells. L’organització és a càrrec de la UPCCA i la seua tècnica, Paloma Andrés.

El programa de xerrades és el següent:

Divendres 8 de març de 2013

-19.00h – L’educació en els adolescents: Manual per a pares del S. XXI.
-20.00h – Factors de risc i de protecció en l’adolescència, a càrrec de David Bisetto Pons, psicòleg del Centre de Dia de Dénia (Fund. AEPA)

Divendres 15 de març de 2013

-19.00h – Conceptes bàsics en drogodependència i drogues més consumides, a càrrec de Paloma Andrés Albentosa, Psicòloga i Tècnic responsable UPCCA Benissa.
-20.00h.- Matèria legal en el consum de drogues, a càrrec de Manolo Rialler Bañuls, oficial de la policia local de Benissa.

Per a més informació es pot contactar amb la UPCCA al Casal Jove,

C/ Francisco Sendra, 2, 1r.
Tel.: 96 573 23 52
casaljove@ayto-benissa.es


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?