General

La gala final dóna a conèixer els guanyadors del “Benissa té talent”

Els participants de "Benissa té talent"
Els participants de “Benissa té talent”

El dissabte passat va tindre lloc la gala final del concurs “Benissa té talent”, en la qual es van triar les actuacions guanyadores entre un total de 10 finalistes, després del càsting que es va fer el passat mes de març. Una activitat, organitzada per l’Ajuntament de Benissa i la Casa del Sol i la Lluna, en la qual tots els veïns i veïnes de Benissa han tingut l’oportunitat de demostrar les seues habilitats artístiques.

En la categoria individual el primer premi, dotat amb 200 euros, va ser per a Eduardo Velásquez, que amb la seua actuació de ball no va deixar indiferent a ningú. El segon premi, dotat amb 100 euros, va ser per a Gertru Pastor, que amb magnífica veu va interpretar “Read all about it”, d’Emeli Sande.

En la categoria de grup, el primer premi de 200 euros va ser per al grup humorístic conformat per Àngels, Maria, Joan i Maria, els quals van interpretar, amb un gran nivell, un sketch de “Tricicle” i el segon premi, de 100 euros, per a Estela i Sara, que van cantar la peça “Al·leluia”, d’Alexandra Burke, de forma impecable.

El jurat va estar presidit per la regidora de Cultura, Pepa Martí, i compost per un representant de la Casal del Sol i la Lluna, 3 professionals de la dansa i la música i 3 membres del públic, que per atzar, van tindre l’oportunitat de formar part del jurat popular d’aquesta gala.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?