General

La Fustera manté la bandera blava un any més

Acte de lliurament de banderes blaves
Acte de lliurament de banderes blaves

L’Ajuntament de Benissa va rebre el dilluns en un esdeveniment institucional celebrat a l’Oceanogràfic de València un reconeixement al treball continu que realitza l’Ajuntament i que el defineix com una destinació de qualitat, segur, accessible i respectuós amb el medi ambient. L’acte, al qual va assistir el batle Arturo Poquet, va servir per a recollir la bandera blava de la platja de la Fustera que torna a posicionar aquest enclavament paradisíac entre els més importants de la província i del País Valencià. Però aquest no ha estat l’únic títol amb el qual Poquet ha tornat a casa, ja que l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor ADEAC-FEE ha atorgat a Benissa dues condecoracions més; una pel Passeig ecològic litoral i una altra per l’Aula de la Mar. Sengles distincions reconeixen la Senda Blava i el Centre Blau 2021, respectivament.

A més, cal destacar que el Club Nàutic Les Bassetes també ha estat premiat amb una bandera blava que ha recollit el seu president, Pedro Martínez.

El batle ha manifestat sentir-se “molt orgullós per rebre aquest reconeixement fruit del gran esforç diari de tot l’equip tècnic de Turisme i Medi Ambient”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?