General

La cala del Baladrar de Benissa conquereix la primera bandera blava

Cala Baladrar
Cala Baladrar

La Marina Alta ha tornat a demostrar la qualitat que atresora el seu litoral. Enguany a les seues platges, ports esportius i clubs nàutics onejaran 23 banderes blaves, atorgades per l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac). La gran novetat d’aquesta edició es troba a Benissa. La cala del Baladrar ha aconseguit conquerir la seua primera distinció, segons s’ha fet públic aquest dimecres.

“És la primera vegada que presentem la cala i hem aconseguit la bandera blava”, ha destacat emocionat el batle, Arturo Poquet. El fet d’haver dotat aquest tram d’un punt de socorrisme ha resultat vital per a aconseguir aquest reconeixement, ha explicat. A més, al litoral benisser onejaran aquest estiu dos distintius més. Un és el pertanyent a la cala Fustera i l’altre estarà al Club Nàutic Les Bassetes.

La capital comarcal serà una vegada més la localitat amb més banderes. Ha revalidat les que tenia l’any passat, de manera que estaran presents a les platges de Les Bovetes, Les Deveses, Les Marines, la Marineta Cassiana, Molins i Punta del Raset. A elles se’ls sumen les del Real Club Nàutic de Dénia i la del port esportiu Marina Dénia.

També Calp manté els distintius. Lluiran a les platges del Cantal Roig, La Fossa i Arenal Bol, a més del Real Club Nàutic de Calp. El mateix nombre de reconeixements posseeix Xàbia. Adeac ha tornat a concedir-li-les a l’Arenal, la Granadella, La Grava i al Club Nàutic Xàbia.

A Teulada Moraira la bandera s’hissarà al Portet, L’Ampolla i Les Platgetes. Mentre al Poble Nou de Benitatxell onejarà a la cala del Moraig.

El País Valencià ha sigut un any més l’autonomia amb més distintius en aconseguir 158. I Alacant s’ha alçat amb el primer lloc entre totes les províncies d’Espanya. En la costa alacantina lluiran 91 i d’elles el 25% es trobaran a la Marina Alta.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?