General

Juan Bautista Roselló afirma que l’ajuntament no ha rebut cap notificació sobre l’anul·lació del PGOU

Juan Bautista Roselló
Juan Bautista Roselló

El Suprem anul·la el PGOU de Benissa després de la denúncia d’una associació.

Com una dutxa d’aigua freda totalment inesperada. Així és com li ha assentat a Benissa i al seu batle, Juan Bautista Roselló, la notícia que el Tribunal Suprem ha anul·lat el Pla General d’Ordenació Urbana després de la denúncia presentada per un col·lectiu.

L’Associació Valenciana de Defensa dels Drets Humans Mediambientals i en contra dels Abusos Urbanístics va portar davant els tribunals el PGOU i finalment el Suprem ha fallat que tombava l’aprovació definitiva del document en 2003. Segons detalla la sentència “haurà de reposar-se aquest procediment administratiu al moment immediatament posterior a l’acord d’aprovació provisional”.

Això comporta que el planejament s’ha de sotmetre “a un nou tràmit d’informació pública a la vista de les modificacions substancials introduïdes en relació amb el document aprovat inicialment”.

El batle va afirmar ahir que era la primera notícia que tenia d’aquest procediment, ja que l’ajuntament no era part del recurs i no havia rebut cap notificació. “Com s’ha pogut tramitar sense notificar-li-ho a Benissa?”, es va preguntar sorprès i molest. I va afegir que “és molt fort” que ni el TSJ abans, ni la Generalitat li comunicaren res sobre el procés.

Roselló va assenyalar que s’ha posat el tema en mans dels serveis jurídics per a estudiar les mesures legals a adoptar per part del consistori.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?