General

Jornada formativa “Posa en marxa el teu pla” al Centre d’Excel·lència de Benissa

Cartell de la jornada formativa
Cartell de la jornada formativa

La EOI (Escola d’Organització Industrial) i l’Ajuntament de Benissa, en col·laboració amb AFIC-CREAMA, ha organitzat una jornada formativa on experts en la matèria van a facilitar als empresaris i autònoms, coneixements i ferramentes útils per a millorar i incrementar els seus negocis. En aquesta ocasió es comptarà amb la prestigiosa intervenció de Néstor Guerra.

Cada vegada és més necessari que les empreses siguen capaces de disposar de ferramentes que els permeten ser més competitives, en definitiva, que els permeten mantindre l’avantatge sobre lws altres, millorar els seus models de negoci, i prestar serveis cada vegada més innovadors i més atractius que oferisquen major valor per als seus clients.

En un context d’aquestes característiques és clau tindre un bon coneixement de la creativitat ja que és una forma d’agafar avantatge respecte a la competència i aconseguir un millor posicionament en el mercat.

La jornada s’orienta cap a l’elaboració de models de negoci innovadors amb els quals s’aconseguisca un avantatge competitiu, models molt necessaris en un entorn tan canviant com en el qual ens trobem.

Serà al Centre d’Excel·lència, just darrere de Creama, el dimarts 29, dimecres 30 de setembre i el dijous 1 d’octubre en horari de 16.00  a 21.00. Els interessats poden inscriure’s cridant a AFIC-CREAMA al 965732100 o enviant les seues dades a jribes@creama.org . L’assistència és totalment gratuïta.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?