General

Ja estan disponibles els nous banys públics i autorentables a Benissa

Bany públic de la Glorieta Dolors Piera
Bany públic de la Glorieta Dolors Piera

Ja estan disponibles, des del dimecres passat, dia 27, els banys públics adaptats i accessibles a persones amb diversitat funcional a Benissa. Situats en el cantó oest del parc infantil de la Glorieta Dolors Piera, entre les escales i el carrer Pare Andrés, aquesta infraestructura respon a necessitats històriques de les persones usuàries del parc i, en general, de la plaça.

La seua obertura, prevista fa uns mesos, s’ha retardat a causa que l’empresa subministradora va lliurar la cabina principal amb certes mancances o característiques que no es corresponien amb el que es va sol·licitar. Esmenades ja eixes mancances, el servei ja està disponible, en horari de 9.00h a 22.00h. Es recorda que en el cas del seu ús per part de menors de 10 anys, aquests hauran d’estar acompanyats per una persona adulta.

Les condícies consten d’una cabina prefabricada de bany autorentable (s’autorenta i higienitza després de cada ús) i també és antivandàlic. Mari Carme Ronda, regidora de Mobiliari Urbà, destaca que “els banys ja estan disponibles i ara confiem que se’ls done un bon ús”. La regidora ha realitzat el seguiment dels treballs d’adequació d’aquesta nova infraestructura, amb el suport de la Brigada d’Obres i Serveis i de Benissa Impuls.

Els banys suposen les primeres condícies públiques situades en el nucli urbà de Benissa i els primers autorentables a la Marina Alta, sent Benidorm la població més propera a adaptar uns banys amb aquestes característiques. Aquesta actuació suposa un canvi substancial que permet aprofundir en la imatge diferenciada que Benissa vol oferir, tant al visitant com a la ciutadania.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?