General

Infobenissa ompli la Seu Universitària amb el debat de caps de llista a les eleccions municipals

Debat de caps de llista a les eleccions locals 2015 a Benissa
Debat de caps de llista

Infobenissa va aconseguir ahir un ple de gom a gom en la Seu Universitària en el debat de caps de llista a les eleccions municipals que va organitzar. Els candidats Juan Bautista Roselló (PP), Manolo Juan (PSOE), Xavi Tro (Compromís), Isidor Mollà (Ciutadans) i Abel Cardona (Reiniciem Benissa) van parlar amb temps acotat sobre quatre blocs temàtics centrats en l’economia, el territori, serveis a la ciutadania i gestió de l’ajuntament i transparència.

L’acte es va retransmetre també en directe per streaming d’àudio, aconseguint un total de 175 oïents online, amb un pic màxim de 84 oïents simultanis de benissers situats en diferents parts del món com Holanda, Colòmbia, les Illes Canàries o València.

El debat va comptar amb el benisser Miquel González com a moderador, responsable de l’edició alacantina del diari EL MUNDO. A més, Infobenissa va comptar amb l’ajuda de Juan Ignacio Cervera en la presa d’imatges.

En aquesta notícia es troba el reproductor d’àudio amb el debat complet. Al llarg de hui Infobenissa publicarà el vídeo del debat.


Comentaris a la notícia

Felip Ivars

Enhorabona a Infobenisssa per ser capaços de dur endavant esta iniciativa que va aconseguir apropar les paraules dels candidats a la gent del poble, encara que haja sigut a costa de reinvertir els diners que heu cobrat de la publicitat electoral (no de tots els partits, per cert; es veu que no tots creuen que cal donar suport a iniciatives com aquesta. Ells sabran per qué....). Enhorabona a Joanba, a Xavi i a tots els que vos han ajudat en esta tasca.


Voleu deixar un comentari a la notícia?