General

Iberdrola deixarà sense llum els xiquets de l’escola Pare Melchor el primer dia de classe

Escola Pare Melchor
Escola Pare Melchor

Iberdrola ha informat que el pròxim dijous 10 de setembre farà un tall programat de llum des de les 08.45h fins les 11.00h, justament el dia d’inici del curs escolar i afectant entre d’altres els carrers Escoto i Sanchís Guarner, on es troben les escoles d’infantil i primària Pare Melchor.

Les zones afectades seran les següents:

Carrers: Escoto, Gabriel Miró, Joan de Joanes, La Costa, Metge Sala, Mossen Francisco Cabrera, Pais Valencià, Pare Zacarías, Pla dels Molins, Sant Josep, Calp, Gabriel Miró, Grau, Alcudia, Bilbao, Hort de Bordes, Miguel Hernández, Pepita Giner, Pintor Sorolla, Sanchis Guarner, Sant Domenec, Sant Nicolau, Sant Sebastià, Vicent Andrés i Estellés.

Partides: Benimallunt, Sant Antoni, Raco de Carabou, Rafalet, Vinyent.


Comentaris a la notícia

Joan Josep Cardona

D´acord. Tan sols que ignorem on està la partida VINYENT. La mirem al plànol cadastral i no la trobem. Una persona molt major ens diu que podria ser L´ALBINYENT. I un llibrot la mar d'antic diu que pot ser un topònim mossàrab i que possiblement vol dir edifici, casa, grup de cases. Ara, això de "Vinyent" pot ser algun terreny que no deu ser del terme de Benissa. Caldria que es feren bàndols als pobles del veïnat, no sia cas que tiren a calfar-se el cafè amb llet, o la torrada i no els quede més remei que encendre un parell de garbons. No confonem a la gent, que després es desdejuna malament i tot el dia anem amb esglais i marejols. De res. El cronista de la vila


Voleu deixar un comentari a la notícia?