General

General: Xarrada “Jo amb el meu jo”

Dijous passat 2 d’abril es va realitzar la xarrada titulada “Jo parlant amb el meu jo” organitzada des de les regidories de Participació Ciutadana i Sanitat en col·laboració amb l’Associació lluita contra el Càncer. Va tenir un gran èxit de participació, aproximadament 50 persones es van donar cita en l’Aula de Participació Ciutadana del “Casal d’Associacions”.

La xarrada va ser impartida per la naturòpata Fina Escolano, qui va plantejar quines són les tècniques i hàbits que cal tenir per a millorar la nostra qualitat de vida.

Destacar que per a finalitzar la xarrada es va realitzar un exercici de relaxació mitjançant la respiració, on els assistents per uns moments van deixar l’estrès i les preocupacions per a parlar amb el seu jo.

Dins de les activitats programades queda pendent el pròxim 9 de maig la jornada “El Càncer com a oportunitat”, amb la intenció que els malalts i els seus familiars aprofiten el fet de com una oportunitat de millorar les seues vides.

Aquesta jornada es desenvoluparà de 10:30 a 18:00 h en l’Aula de la Mar i els participants haurien de dur roba còmoda, un coixí i una flassada. Aquesta previst realitzar una caminata pel passeig Ecològic, sessions de meditació, un col·loqui entre els assistents i el més important aprendre les pautes d’alimentació correctes, que és la base de la prevenció.

El Regidor José Maria Serna va destacar que “aquestes jornades s’organitzen amb el propòsit de col·laborar a dur de la millor manera possible una de les pitjors xacres del segle XX, el càncer i les seues conseqüències”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?