General

Festa “rave” en un túnel sota l’AP-7

Imatge de la rave
Imatge de la rave

Els dos túnels de desguàs de l’autopista AP-7, al seu pas pel terme entre Benissa i Gata de Gorgos, han estat aquest cap de setmana l’escenari d’una festa “rave”. No és la primera ocasió en què en aquest túnel, que fa funcions de barranc, se celebren aquesta classe de festes. Les convocatòries solen fer-se a través de fòrums privats d’internet algunes vegades a l’any.

El lloc no és de fàcil accés si es desconeix la zona. Per això, des de diverses pàgines d’internet, s’informa tant de les festes “*rave” que es van a celebrar -amb dates i horaris- com de les rutes per trobar-les sense perdre’s. Aquests túnels són ruta habitual de pas de ciclistes i excursionistes, a més de tindre la funció de canalitzar i evacuar l’aigua de pluja de l’autopista. Es troben a 30 quilòmetres de l’eixida de l’autopista AP-7 al seu pas per Ondara, direcció Benissa. Per accedir a ells l’únic camí és de pedres sense asfaltar.

Els organitzadors van iniciar des de primeres hores del matí un cuidat muntatge. Pèrgoles, dibuixos i telers decorats van servir per ambientar el lloc, a més d’una il·luminació que només se centrava a la zona de la barra i les pèrgoles exteriors, deixant la resta de l’àrea a les fosques.

Ha estat l’última festa d’aquestes característiques celebrada al País Valencià. A la seua celebració han assistit més de 500 persones, que van aguantar tota la matinada. Molts d’ells, han hagut de dormir durant unes hores a l’interior dels seus vehicles abans d’emprendre el viatge de tornada. En l’exterior dels túnels queden restes de botelles i fem. El recinte té les parets plenes de dibuixos i pintades.


Comentaris a la notícia

Joan B. Gandia

Això ocorre molts caps de setmana a l'any. Em consta que els veïns de la partida s'han queixat en nombroses ocasions a les forces de seguretat i a l'Ajuntament i la passivitat és total. No es fa res per evitar aquesta situació que genera brutícia i pot suposar un perill greu en cas d'una avinguda d'aigua.


Voleu deixar un comentari a la notícia?