General

Èxit de participació del curs d’Anglés Tècnic per a Comerços a Creama Benissa

Els participants al curs d'Anglés tècnic
Els participants al curs d'Anglés tècnic

El curs d’Anglés Tècnic per a Comerços dut a terme a l’Agència CREAMA Benissa i promogut per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Benissa i impartit per l’empresa Granaforma, va acabar divendres passat. Al llarg de tot aquest mes els alumnes han après capacitats que els permetran oferir una millor qualitat de servei als clients.

Amb una durada de 50 hores, en aquest curs gratuït s’han tractat els aspectes més importants que suposa la comunicació en Anglés en qualsevol situació comercial, tracte amb clients, elaboració de documents, planificació de reunions i costums i formes de comportament en l’àmbit de les relacions empresarials. Els 20 alumnes que han participat, han quedat satisfets pel treball realitzat i les matèries apreses.

El regidor de l’àrea, Xavier Estupiñà, va lliurar els diplomes acreditatius de la realització d’aquest curs i va expressar la seua satisfacció per l’acollida que han tingut aquestes accions per part dels comerciants del municipi. Així mateix, va destacar que la formació en idiomes és de les més interessants ja que ofereix als participants l’oportunitat “d’adquirir competències per a millorar l’atenció comercial, i és, a més, un perfil molt demandat pel sector comercial i empresarial del municipi”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?