General

Esperant els Reis d’Orient amb la COVID pels núvols, la taxa ja està en 645,16 a Benissa

coronavirus
coronavirus

La situació de la COVID empitjora a la Marina Alta i especialment a Teulada (incidència 746,94 casos/100.000 habitants), Dénia (683,01 casos/100.000 habitants), El Verger (646,55 casos/100.000 habitants) i Benissa (645,16 casos). Aquest és un augment important si tenim en compte que a mitjans novembre la incidència al poble estava a 163,56.

Aquestes dades es tradueixen en què hi ha detectades 71 persones positives pel virus amb prova PCR a Benissa en els últims catorze dies. Cal afegir també una nova persona que ha faltat pel Covid des de l’últim recompte de finals de desembre, i ja en són quatre en total.

Cercavila dels Reis d’Orient

Davant aquesta situació, moltes persones han plantejat en xarxes socials si la celebració de la cercavila dels Reis d’Orient aquesta nit a Benissa ha estat adequada, indicant que a altres poblacions s’havien anul·lat. Per la seua banda, l’Ajuntament ha informat que s’ha ampliat el recorregut, no es repartiran caramels, no es podrà seguir a la comitiva i es prohibeixen les concentracions de més de sis persones al carrer.

Noves mesures autonòmiques

Per la seua banda, el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha anunciat aquest matí en roda de premsa que a partir del 7 de gener i fins el dia 31 de gener es posen en marxa noves mesures:

  • Continua el tancament perimetral del País Valencià.
  • La restricció de mobilitat nocturna s’avança a les 22.00h.
  • Tancament de l’hostaleria a les 17h. Màxim 4 persones per taula.
  • Prohibit fumar en terrasses de l’hostaleria.
  • Es redueix la cabuda en comerços al 30% i en establiments essencials al 50%.
  • Es manté en 6 el nombre màxim de persones en trobades socials o familiars.

 


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?