General

Els usuaris estan satisfets amb el litoral de Benissa

Passeig ecològic
Passeig ecològic

Els visitants i turistes que estan gaudint aquest estiu de la costa benissera ho fan amb un alt grau de satisfacció. Així s’extreu d’una enquesta realitzada per la Regidoria de Medi Ambient a gairebé un centenar de persones, totes elles de diferents nacionalitats.

La majoria dels entrevistats afirmen haver visitat el passeig ecològic valorant-lo amb molt bona nota, gràcies a les vistes que proporciona, la neteja que posseeix, les zones de pícnic, etc. A més, alguns usuaris han opinat que seria convenient la instal·lació d’alguna font per beure durant el trajecte.

Com és habitual, la platja de la Fustera segueix sent les més visitada seguida per la Cala Pinets, Cala Advocat, Cala Baladrar i finalment la Cala de la LLobella. Segons els visitants, totes elles, conserven la seua naturalitat i presenten un aspecte de neteja pràcticament immillorable.

A diferència de l’any passat, en què les platges naturals eren les preferides pels usuaris, enguany prefereixen les platges seminaturals, enfront de les naturals i urbanes.

Respecte als serveis que ofereix la platja de la Fustera, i en general, en la resta de cales del municipi (accés a la platja, grau de naturalitat de platges, rentapeus, zones d’esbarjo, jocs infantils, qualitat de l’aigua, estat de l’arena,etx)., estan valorats molt positivament i la majoria dels enquestats creuen que són suficients. Cal citar que alguns d’ells millorarien alguns serveis, com l’obertura dels barets durant tot l’any, millora dels aseos a les cales, instal·lació de dutxes a la platja, etc. encara que aquesta última qüestió no és aconsellable, a causa de l’escassetat i la necessitat d’estalviar aigua.

En general, la valoració del litoral benisser és molt positiva, i en comparació dels anteriors anys, els usuaris han trobat una gran millora en la neteja, conservació i qualitat de les nostres cales i platja, i com no, del passeig ecològic.

Segons ha comentat el regidor  José María Serna, “aquestes dades ens donen a entendre que les enquestes que realitzem anualment compleixen el seu objectiu, la millora, any rere any, de la costa de Benissa”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?