General

Els treballadors de l’Ajuntament es concentren contra l’últim assassinat d’ETA

Ahir de matí els treballadors de l’Ajuntament van guardar 5 minuts de silenci, per l’assassinat del brigada Luís Conde, a mans d’ETA. Durant la concentració es va llegir el següent manifest:

En la matinada del passat dilluns, la banda terrorista ETA va assassinar a Santoña el brigada de l’Exèrcit de Terra, Luís Conde de la Cruz. Manifestem el nostre més afectuós sentiment de condol i afecte a la seua família.

Totes les formacions polítiques i socials expressem la més rotunda condemna i el rebuig més enèrgic a este nou atemptat criminal d’ETA. Tots assumim esta nova víctima del terrorisme com a pròpia. Tots estem disposats a respondre a esta agressió de forma ferma i unitària, a defensar la llibertat i a derrotar a ETA a través de la força exclusiva de l’Estat de Dret.

Recolzem i donem el nostre suport a les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat, que aconseguiran, com tantes altres vegades, que els assassins siguen lliurats a la justícia i paguen pel seu crim. Mai aconseguiran res. Només els espera l’aplicació de la llei, l’acció de la policia i l’exercici de la justícia.

Cridem als ciutadans a respondre a este crim des de la serenitat i des de la fermesa democràtica. ETA no ha aconseguit ni aconseguirà mai tòrcer la lliure voluntat dels ciutadans. Al terrorisme només se li pot combatre i derrotar amb la unitat dels demòcrates i amb la força de l’Estat de Dret.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?