General

Els fruits del ficus i la dificultat de manteniment, principals causes de l’eliminació de la font de la glorieta

Treballs d'eliminació de la font de la glorieta (Foto M. Ángel Soliveres)
Treballs d’eliminació de la font de la glorieta (Foto M. Ángel Soliveres)

Al ple ordinari de juliol de l’Ajuntament de Benissa, celebrat hui dimarts, s’ha debatut el prec del Partit Popular sobre els motius de l’eliminació de la font ornamental de la Glorieta Dolors Piera.

El regidor Xavi Tro va explicar que la decisió es va prendre tenint en compte els criteris del tècnic de cicle hídric i l’aparellador municipal. El principal motiu, segons va indicar, era que la seua ubicació al parc era la pitjor, en trobar-se baix d’uns arbres que generen gran quantitat de fulles i fruits durant tot l’any, la qual cosa embossava freqüentment el sistema de la font.

També va afegir que la zona on es trobava era zona de pas de camions que descarreguen a la glorieta en determinats esdeveniments i que la reixeta de la font, una vegada desmuntada no es podia tornar a muntar. Altres motius indicats van ser la impossibilitat de realitzar un tractament adequat contra la legionel·la o les queixes de pares i mares, els fills dels quals arribaven banyats a casa.

El regidor va criticar el cost de 26.000€ de la font, la qual es va inaugurar en precampanya electoral i només va arribar a estar en funcionament durant mes i mig; i va anunciar que s’han guardat tots els elements possibles per si fora possible la seua instal·lació a un altre lloc.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?