General

El programa Voluntariat pel Valencià es posa en marxa amb 6 parelles de voluntaris

Un total de 6 parelles benisseres han començat el programa Voluntariat pel Valencià a Benissa, aquestes parelles estan formades per 6 persones valencianoparlants que són els voluntaris ensenyants, i 6 aprenents de nacionalitats tan diverses com ara suecs, anglesos, alemanys i belgues. Aquest projecte de participació lingüística té per objectiu posar en contacte voluntaris que vulguen destinar una hora cada setmana (durant un mínim de 10 setmanes) a conversar amb persones que volen llançar-se a parlar en Valencià.

Recordem que el passat, 21 de febrer, a la Seu Universitària de Benissa, es va presentar i signar el conveni del programa “Voluntariat pel Valencià” a Benissa.

Des de la Regidoria de Normalització lingüística agrarixen a aquestes 12 persones que han començat aquest tan necessari i útil programa que compleix dos vessants molt importants; una la de promoció i ús de la nostra llengua fent que el Valencià siga la llengua d’acollida dels nouvinguts al nostre poble i l’altra, la tan necessària integració de tots els benissers que no han nascut ací, però que han triat el nostre poble per a viure i ara tenen l’oportunitat d’aprendre la nostra llengua.

Cal recordar que les persones interessades a formar part d’aquest programa poden inscriure’s a l’OPUV:

Oficina de Promoció i Ús del Valencià (OPUV)
c/ Pare Andreu Ivars, núm. 21, 2a.
Tel. 965731313
correu electrònic; envalencia@ayto-benissa.es


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?