General

El Consell Escolar Municipal acorda els dies no lectius locals i es converteix en un fòrum obert per a la comunitat educativa

Consell escolar de Benissa
Consell escolar de Benissa

Aquesta setmana s’ha celebrat una reunió del Consell Escolar Municipal a la sala de Plens de l’Ajuntament de Benissa, per a tractar, entre altres punts, la proposta dels dies festius que s’han de triar entre els dies lectius del calendari escolar per al curs 2015/2016. Els membres del Consell Escolar van decidir que aquests dies coincidiren amb la setmana de festes patronals de la Puríssima Xiqueta, concretament els dies 26, 27 i 28 d’abril de 2016.

També es va retre compte de les dates de l’inici i finalització del pròxim curs escolar: infantil i primària començaran el 10 de setembre i finalitzen el 21 de juny; i l’ESO, Batxiller i FP començaran l’11 de setembre i acabaran el 17 de juny, igual que l’Escola de Música i l’Escola Permanent d’Adults.

D’altra banda, el batle, Juan Bautista Roselló, va proposar que es convocara el Consell Escolar Municipal amb un periodicitat trimestral, i que aquest fòrum s’obrira a tota la societat educativa, convidant a la resta de grups polítics perquè formen part d’aquest òrgan, igual que a professors i pares i mares d’alumnes, amb l’objectiu de millorar el funcionament i la qualitat educativa del municipi.

Pepa Martí, regidora d’Educació, va recolzar aquesta idea argumentant que aquestes reunions amb major periodicitat, permetran que existisca un intercanvi d’opinions, es podran debatre les iniciatives de cada centre, les activitats extraescolars, les novetats en política educativa, etc., tot això amb l’objectiu de compartir i conèixer l’àmbit educatiu del municipi.

El Consell va estar presidit pel batle, Juan Bautista Roselló, i van assistir la regidora d’educació, Pepa Martí, els directors i representants dels centres docents del municipi, a més dels representants de les AMPA.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?