General

El batle diu ara que les imatges dels ossos de dins del cementeri no són reals

Després de l’estupor general en què es troba immers el poble de Benissa per les obres permeses per l’equip de govern del PP en una parcel·la de l’antic cementeri ara el batle, Juan Bautista Roselló, pretén convertir l’assumpte en un expedient X. Això almenys es desprén de les sorprenents declaracions que va realitzar ahir en la seua primera aparició després de gairebé dues setmanes de crisi -acompanyat pel batle en funcions, Antonio Torres- i en què va manifestar que les fotografia publiques per Levante d’Alacant dels ossos humans dins de l’antic cementeri no són reals.

De fet, el batle -que va interrompre les seues vacances per a acudir a la roda de premsa- va anar més lluny encara en la seua afirmació i fins i tot va insinuar que algú havia col·locat allí el crani que apareix en la imatge captada pel fotògraf d’aquest diari dilluns passat 7 d’agost i que va il·lustrar la portada de l’endemà. Quan se li va preguntar per l’abandó que existeix en la part del cementeri que no està afectada pels moviments de terra Juan Bautista Roselló ho va negar, és a dir, “no queden restes cadavèriques, la realitat física de la imatge del crani no és real, és impossible que hi haja restes”.

Amb tot, el batle benisser primer va llançar les acusacions i després va reconèixer que “jo vaig anar més tard” de quan ho va fer aquest periòdic.

Però ací no van acabar les acusacions car el batle del Partit Popular va advertir que el cementeri “no pot ser visitat ni pot ser fotografiat” ja que, segons ell, “s’estan traslladant despulles” al nou cementeri pel que va exigir “un poc de responsabilitat i respecte”. No obstant això, des de l’ajuntament van afirmar que en 2003 va finalitzar el gruix dels trasllats al cementeri de Canor.

Així mateix el batle va aprofitar l’ocasió per a en un parell d’ocasions durant la seua compareixença demanar disculpes “a qui s’haja pogut sentir afectat”.

Noves fotos del cementeri vell

L’alcalde de Benissa va posar en dubte en una roda de premsa, el divendres 18 d’agost, les fotos de restes humanes del cementeri vell de Benissa publicades per diversos mitjans de comunicació. Perquè no puga haver-hi cap mena de dubte, ací hi ha unes quantes fotos més, fetes el mateix dia, 18 d’agost del 2006, després que la Guàrdia Civil inspeccionara el lloc.

Fotos

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?