General

El 95% de les persones residents i del personal de la residència de Benissa rep la primera dosi del vaccí de la COVID-19

Miguel Mengual, primer vaccinat de Benissa
Miguel Mengual, primer vaccinat de Benissa

El procés de vaccinació continua al sud de la comarca. Ahir no va importar que fóra festiu. De fet els Reis d’Orient van portar un dels millors regals possibles als residents i personal del centre de majors La Llar de Castells: el vaccí front a la COVID-19. Un total de 40 persones, entre residents i treballadors del centre, van ser injectades. Una jornada que es va viure amb emoció entre els més majors que han accedit a inocular-se, 21 en total. Entre ells la resident de més edat, amb 98 anys. Ara a esperar la segona dosi, en unes setmanes, i a continuar complint amb les mesures de seguretat front al coronavirus.

Els qui s’han vaccinat hui, dijous, 7 de gener, al llarg del matí, han sigut els majors de la Residència de Benissa, La nostra Senyora dels Dolors, Sant Joaquim i Santa Anna. Un total de 119 persones, entre residents i personal del centre, han rebut la injecció. El que suposa immunitzar el 95% de la residència. Un índex de vaccinació “molt alt” com ha valorat la directora de la Residència, Mireia López del Castillo, que també ha avançat que en tres setmanes s’injectarà la segona dosi d’aquest esperat vaccí.

El primer a vaccinar-se ha sigut Miguel Mengual, un dels residents, però com explica López del Castillo, tots els majors estan molt conscienciats i es mostraven amb ganes de rebre el vaccí.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 7 de gener de 2021 a la web de Ràdio Litoral.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?