General

Desestimada la denúncia del CSIF que pretenia deixar sense efecte l’oferta pública d’ocupació a Benissa

Vehicle de la policia local
Vehicle de la policia local

L’Ajuntament de Benissa ja ha rebut la notificació del Jutjat del Contenciós-Administratiu núm. 3 d’Alacant, en el qual s’avança la desestimació de la sol·licitud de mesura cautelar sol·licitada per la demandant, Meritxell Esclapez Moreno, que sol·licitava que es deixara sense efecte l’Acord d’aprovació de l’oferta pública d’ocupació general per a l’exercici 2017, aprovat per la Junta de govern Local de l’Ajuntament de Benissa en sessió ordinària celebrada el dia 31 d’octubre de 2017.

Aquest acte suposa que es manté, en conseqüència, la plena executorietat i executivitat de l’oferta pública d’ocupació general, és a dir que l’oferta pública d’ocupació segueix sent plenament executiva i executòria, amb caràcter general.

Des de l’Ajuntament es desitja manifestar que la millora contínua en les estructures organitzatives del consistori continuarà sent un dels principals objectius de l’equip de Govern, com per exemple la citada oferta pública d’ocupació, lamentant que certes persones opten per judicialitzar aquest tipus d’iniciatives i accions, realitzades des de la transparència i amb la finalitat d’optimitzar l’eficiència en els departaments i àrees de l’Ajuntament.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?