General

Desembarcament del PP a Benissa per a inaugurar una escola empresarial

Roselló i Català,   amb casca, visiten les obres de les Cases del carrer Puríssima
Roselló i Català, amb casc, visiten les obres de les Cases del carrer Puríssima

A dos mesos de les eleccions, tot càrrec municipal somia amb realitzar una inauguració com les d’abans, de les de de veres, cinta inaugural inclosa. En iexe bon moment es va veure el batle de Benissa, el popular Juan Bautista Roselló, que es va veure emparat per alguns dels més destacats integrants de la plana major del PP autonòmic i provincial: el vicepresident del Consell, José Císcar, la consellera d’Educació, Maria José Catalá, i la presidenta de la Diputació d’Alacant, Luisa Pastor. L’objectiu, estrenar el nou Centre d’Excel·lència, una escola per a empresaris i emprenedors que s’assentarà en un antic seminari franciscà construït en 1915.

Amb l’objectiu de millorar els coneixements i la formació d’emprenedors en tots els camps i especialment en les noves tecnologies, el Consell ha invertit en aquests temps de crisis una quantia notable, 800.000 euros. L’edifici alberga aules, saló d’actes, un espai per a viver d’empreses i algunes sales multiusos, moblades per la Diputació d’Alacant. És “un espai de trobada, estudi i debat, però també per a germinar projectes i fins i tot noves empreses”. En aquest camp porta ja treballant des de fa uns mesos a Benissa l’EOI (Escola d’Organització Industrial), que compta amb Fons Europeus.

No va ser l’únic esdeveniment que va tindre lloc a Benissa. Encara que ja sense Císcar ni Pastor, però encara amb Català i amb la directora general de Patrimoni Cultural, Marta Alonso, com a reforç, la comitiva va visitar també les obres dels dos edificis que albergaran el futur Espai Cultural de Benissa, en dos cases antigues del Carrer Puríssima. En aquesta ocasió, l’actuació no obstant això no ha conclòs encara. No hi va haver de moment cinta inaugural.

Tot i així, l’arquitecte encarregat d’aquest projecte, Antoni Banyuls, va fer de guia en un recorregut per totes les dependències d’aquest edifici, que està previst que albergue la Biblioteca Municipal, el Centre de Cultura i un espai expositiu. Les obres, que segons l’ajuntament ja estan a la seua recta final, han sigut finançades per la Generalitat mitjançant el Pla Confiança, la Diputació d’Alacant i l’Ajuntament, amb un pressupost de 2.800.000 euros.

El batle ha remarcat que “aquestes obres, de gran envergadura, permetran la recuperació i rehabilitació de dos edificis molt importants i emblemàtics de Benissa, i al mateix temps, posar a la disposició de tots els ciutadans un espai cultural al més alt nivell”.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 24 de març de 2015 al diari electrònic LA MARINA PLAZA


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?