General

Compromís per Benissa convida a assistir demà a l’Aplec del Puig

Detall del cartell de l'Aplec del Puig 2015
Detall del cartell de l’Aplec del Puig 2015

Compromís celebra a nivell de tot el País Valencià l’arribada de Jaume I el 9 d’octubre a València i posteriorment, el darrer diumenge d’octubre amb una gran festa al Puig.

Enguany la festa tindrà lloc demà diumenge 25 d’octubre com sempre a l’esplanada del monestir del Puig, un lloc tradicional d’encontre, on cada any hi ha una oferta cultural i festiva més elevada.

Enguany, el programa d’actes de l’Aplec consta de:

11.30h – Obertura de la Fira gastronòmica i d’artesania, tallers i activitats infantils, espai de jocs amb unflables per a les xiquetes i els xiquets i actuació de Marcel el Marcià Balla Balla a l’esplanada del monestir del Puig.

12.30h – Arribada de la marxa al Puig.

13h – Acte polític amb els tradicionals parlaments i el lliurament dels premis Bloc d’Honor 2015

14h – Dinar Popular

16h – Concert final de festa amb Gener i La Fumigà

Des de Compromís per Benissa indiquen que: “No vos ho podeu perdre, és un bon dia per celebrar en família que som i serem gent reivindicativa i implicada amb la societat valenciana. Ara més que mai hem d’implicar-nos i empoderar-nos per canviar les coses també a l’estat espanyol la situació a la que ens ha dut l’actual sistema econòmic, social i polític a mans ara del PP de Rajoy, i que des de maig, estem canviant des del govern de la Generalitat ací al País Valencià”, ha afirmat el secretari local de Compromís per Benissa, Jaume Berenguer.

Per vindre a l’Aplec del Puig amb el col·lectiu de Compromís per Benissa només cal cridar o enviar un wassap al telefon 605 445 424 (Jaume).


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?