General

Comença l’activitat “Caminar és sa” amb la col·laboració de Mans Unides

Participants al "Caminar és sa"
Participants al "Caminar és sa"

Anit va tindre lloc l’inici de l’activitat “Caminar és sa”. Un nodrit grup de benissers i benisseres es van concentrar a la plaça del Portal per a començar la campanya de caminades com cada any. A més, aquesta edició, igual que l’anterior, ha tingut un caràcter especial, ja que a més de fomentar-se una activitat saludable s’ha organitzat una activitat solidària.

La Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Benissa ha col·laborat amb Mans Unides Benissa per a recaptar fons destinats a la “Banya d’Àfrica”, on els seus habitants estan passant per una greu situació per la falta d’aliments. Per això, s’ha instal·lat una urna a l’ajuntament i així totes les persones que vulguen col·laborar podran fer-ho. Els participants del “Caminar és sa” van ser anit els primers a estrenar aquesta urna, que romandrà tota la setmana.

Cal recordar que enguany l’activitat “Caminar és sa” s’emmarca dins la Setmana de la Salut, que ha organitzat per primera vegada la Regidora de Sanitat, Gloria Ivars, i que està plena d’activitats, com xerrades, una jornada de portes obertes en la piscina, donació de sang, etc. (es pot consultar la programació completa en el següent enllaç.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?