General

Campanya de reclutament per a Protecció Civil Benissa

Cartell de la campanya de reclutament de Protecció Civil Benissa
Cartell de la campanya de reclutament de Protecció Civil Benissa

L’Ajuntament de Benissa ha publicat aquest matí en les xarxes socials un cartell informatiu amb el títol “Uneix-te a Protecció Civil Benissa”. Es tracta d’una crida per a aconseguir augmentar el nombre d’efectius de l’organització que des de l’inici de la pandèmia s’ha vist minvada de manera significativa.

Entre els reclams es troba la formació homologada per l’IVASPE i les accions desenvolupades pels seus membres com són els serveis preventius i l’ajuda en cas de catàstrofes i emergències.

Per a poder optar a formar part d’aquest col·lectiu de voluntaris i voluntàries s’ha de contactar a través del telèfon 629174300 o per correu electrònic a través de proteccioncivil@ajbenissa.es

El regidor de Seguretat Ciutadana, Ximo Nadal, s’ha mostrat optimista, declarant que “estic convençut que en els pròxims dies començarem a rebre peticions de ciutadans de Benissa interessats a sumar-se a Protecció Civil”. Per això, ha prosseguit el segon tinent d’alcalde en la corporació municipal, “des de l’administració pública hem de continuar fomentant i donant suport al voluntariat”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?