General

Cajamurcia aporta 3000 euros per a moblar el Punt de Trobada Familiar de Benissa

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, ha subscrit un conveni de col·laboració amb la Fundació Cajamurcia pel qual l’entitat aporta 3.000 euros que aniran destinats a la compra de mobiliari per al Punt de Trobada Familiar (PEF). Per part de la Fundació Cajamurcia han assistit José Manuel Bonilla, de la Direcció territorial de la Comunitat Valenciana i Adolfo Arminio, director de l’oficina de Benissa, que s’han mostrat encantats de realitzar una nova col·laboració amb el poble.

Segons ha declarat el batle, el PEF és un lloc que s’ha habilitat per a facilitar la trobada entre menors no custodis i/o famílies biològiques amb relacions conflictives i que es troba situat al carrer Bilbao. Gràcies a la col·laboració de Cajamurcia, els xiquets que acudisquen allí trobaran un local condicionat i decorat amb motius i mobiliari infantil, que farà més agradable la seua estada en moments concrets.

No és el primer conveni que l’ajuntament signa amb la Fundación Cajamurcia. Durant l’últim any l’entitat ha cedit un vehicle destinat a persones amb mobilitat reduïda i diversos desfibril·ladors, tot això amb la filosofia que segons José Manuel Bonilla, caracteritza a la Fundació, “col·laborar amb el nostre entorn, protegir el compromís social que tenim”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?