General

Benissa va acollir una prova autonòmica de trial automobilístic 4×4

Els participants a la prova de trial 4x4 de Benissa
Els participants a la prova de trial 4×4 de Benissa

Aquest passat diumenge es va celebrar a Benissa una prova valedora per al Campionat de la Comunitat Valenciana de Trial automobilístic 4×4. A les 10h del matí, una vegada que els cotxes van realitzar les oportunes inscripcions davant els jutges de la Federació d’Automobilisme de la Comunitat Valenciana i comprovat l’abalisament dels diferents trams que componien el circuit, es va procedir a l’inici de les proves, que es van perllongar fins les 14.00h. El lloc triat van ser uns terrenys propers a l’antic Seminari Franciscà.

Van participar 10 cotxes, davant l’expectació del públic assistent que va acudir a veure l’espectacle. Cal assenyalar que el circuit incloïa diverses proves amb gran complexitat, en les quals alguns dels cotxes es van quedar sense mobilitat havent de ser rescatats per una grua que estava preparada a aquest efecte.

En finalitzar la prova es van lliurar els trofeus per part del batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, el regidor d’Esports, Arturo Poquet, i la presidenta de la Comissió de les Festes Puríssima Xiqueta 2016, Silvia Font. Com a guanyadors absoluts van quedar el pilot Isaac Aragón i la copilot Estefanía Rebato.

Bona organització per part del club Tot Terreny Adictes al 4×4, comptant amb l’ajuda dels membres de Benissa del club Land Rover Tot Terreny Espanya. La pròxima prova del campionat es realitzarà a la localitat toledana de Segurilla.