General

Benissa va acollir un curs de defensa personal per a policies locals

Participants al curs de defensa personal per a policies
Participants del curs

Benissa va acollir, aquest mes de juny, i dins d’en un programa formatiu per a personal de les policies locals de la comarca, el curs: “Defensa Personal Policial i Ús del Bastó Extensible”.

Aquest esdeveniment formatiu, organitzat pel Departament de Formació de la Diputació d’Alacant, va tindre lloc en les instal·lacions esportives de l’IES “Josep Iborra”, dependències que va gestionar la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benissa. En aquestes jornades pedagògiques van participar agents de pobles propers com: Dénia, Ondara, Xaló, Pedreguer, Calp, Xàbia, Llíber i Teulada.

Aquests membres de la policia local, durant les sessions didàctiques, van mostrar una gran inquietud professional i interés en la formació per al maneig correcte i eficaç del bastó policial extensible i dels nous sistemes operatius – policials, on prevalen les tècniques de control de reducció de persones violentes sense necessitat de colpejar-los. Aquest tipus de curs tenen com a objectiu desenvolupar l’especialització dels policies locals en el maneig de la tècniques més avançades en defensa personal, la qual cosa beneficiarà, en definitiva, el ciutadà.

El curs va ser impartit pel Mestre d’Entrenadors en Defensa Personal Policial sr. Jaime Torrents Cárdenas, agent de policia Local d’Elx i pertanyent al quadre de professors de la Federació espanyola de Lluita i Disciplines Associades. Així mateix va col·laborar el fisioterapeuta esportiu sr. Manuel Martínez Faura, professional qualificat en tractament de lesions esportives i promoció d’una correcta actitud emocional dels participants durant les sessions esportives.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?