General

Benissa sol·licitarà una millora de la seguretat viària en la travessia de la N332

Imatge del ple del mes d'octubre
Imatge del ple del mes d’octubre

L’Ajuntament de Benissa sol·licitarà una millora de la seguretat viària en la travessia de la N332, amb la creació d’un nou pas de vianants. Així es va aprovar el dimarts per la nit en la sessió plenària ordinària del mes d’octubre a instàncies d’una moció presentada per la regidora de Compromís, Mari Carme Ronda.

Amb aquesta actuació, segons va explicar la regidora valencianista, es pretén donar resposta a una demanda veïnal, especialment dels residents en la zona dels Molins, que veuen amb preocupació les dificultats de travessar la transitada avinguda de manera segura.

El punt problemàtic detectat se situa a l’altura en la intersecció de l’avinguda del País Valencià -la travessia de la nacional- i el carrer Gabriel Miró, on hi ha dues parades d’autobús, que disten entre elles uns 15 metres, però per a creuar a l’altre costat del carrer, els ciutadans necessiten desplaçar-se uns 200 metres per a fer-ho de manera segura travessant un pas de zebra. També suposa un problema per als veïns creuar per aquest punt a l’hora de tirar el fem. La falta d’un pas de vianants els obliga desplaçar-se uns 400 metres per a creuar de manera segura fins a la bateria de contenidors.

La proposta va tirar avant, encara que van ser criticades les formes en les quals la moció va arribar al ple, ja que la resta de formacions la van conéixer a penes una hora abans d’iniciar-se la sessió, la qual cosa com van indicar des de diferents grups limita la possibilitat de realitzar aportacions a aquesta.

El batle, Arturo Poquet, va afegir que si aquesta proposta s’haguera debatut en una comissió, s’haguera informat a la corporació que aquesta petició s’ha traslladat de manera reiterada al Ministeri de Foment i que aquest l’ha denegada. S’haurien pogut adjuntar també informes de la policia local i sumar altres inquietuds per a aquesta avinguda. Un tema important però no urgent, segons Poquet. Un problema que es remunta a més de 15 anys enrere. Finalment la moció va ser aprovada per unanimitat.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?