General

Benissa recupera la tradició de penjar un cabàs el dia de Reis

Cabàs a les Cases del Batle
Cabàs a les Cases del Batle

Halloween, Black Week, Cibermonday o l’Oktoberfest són només algunes de les celebracions que hem importat al llarg dels últims anys en la gran majoria dels municipis d’Espanya. Tant han calat aquests festejos que s’han anat deixant de costat alguns costums propis dels nostres pobles i regions.

És per això que l’Ajuntament de Benissa a través de l’àrea de Participació Ciutadana ha posat en marxa una acció de comunicació amb l’objectiu de recuperar la tradició de penjar un cabàs el dia de Reis. Amb aquesta iniciativa es pretén que els veïns i veïnes de Benissa engalanen els seus balcons per a rebre els Reis d’Orient i que els més xicotets de la casa coneguen una pràctica centenària del municipi. La regidora delegada de l’àrea, Rosa Pino, ha manifestat la “necessitat de recuperar tradicions de Benissa”. La regidora ha conclòs dient que “no ens podem permetre el luxe de perdre el nostre patrimoni cultural i la nostra identitat”.

Les gran majoria de les dependències municipals ja tenen els seus balcons decorats amb el cabàs a l’espera que arriben els camells i els cavalls de la comitiva reial durant la nit més màgica de l’any.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?