General

Benissa llança els nous pressupostos participatius: arranca la fase de presentació de propostes

Logo dels pressupostos participatius

L’Ajuntament de Benissa ha posat en marxa els seus nous pressupostos participatius, un procés participatiu que permetrà a la ciutadania triar la destinació de 40.000 euros d’inversió pública, mitjançant la presentació de propostes i la votació dels projectes finalistes.

Hui dissabte 6 de juliol s’inicia la fase de presentació de propostes, en el qual les persones empadronades a Benissa, les associacions del municipi i els Consells Sectorials podran compartir les seues idees per a millorar el municipi.

Fins al 29 de juliol, la ciutadania podrà aportar les seues propostes tant online –a través de la seu electrònica i el portal de participació – com presencialment – des de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) o els punts a peu de carrer que s’instal·laran els dies 6 i 20 de juliol en el Mercat setmanal dels dissabtes, situat a l’aparcament de les Escoles Velles–.

Una vegada rebudes les propostes, els tècnics municipals les valoraran per a determinar la seua viabilitat i pertinència com a inversions municipals. Les propostes considerades viables passaran a votació pública, a partir del 2 de setembre.

La regidora de Participació Ciutadana, Virgínia Pérez, ha valorat positivament reprendre aquesta iniciativa: “els pressupostos participatius són una eina magnífica per a conéixer les propostes de tots els nostres veïns. Anime des d’ací a tots els benissers i benisseres a participar aportant les seues propostes fins al 29 de juliol”.

Per part seua, el batle de Benissa, Arturo Poquet, ha destacat que “aquesta és una prova més del compromís d’aquest govern amb la participació ciutadana. Ens importa el que els nostres veïns volen per al poble i, a través d’aquesta iniciativa estic segur que coneixerem idees molt interessants”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?