General

Benissa llança el I Concurs de decoració de balcons i façanes

Cartell del concurs de decoració de balcons i façanes
Cartell del concurs de decoració de balcons i façanes

L’Ajuntament de Benissa, a través de la Regidoria de Festes ha presentat el I Concurs de decoració de balcons i façanes en el qual podran participar tots els veïns i veïnes del municipi, així com propietaris i arrendataris d’immobles situats als carrers. Per a inscriure’s serà necessari fer-ho abans del dia 6 d’abril emplenant un formulari d’inscripció que es podrà descarregar de les bases a través de la pàgina web del consistori i presentar-lo en el correu electrònic fiestas@ajbenissa.es. La regidoria ha previst desenvolupar el concurs en dues categories, una específica de balcons i una altra de carrers. En cadascuna d’elles s’atorgaran tres premis de 230 i 575 euros respectivament.

Amb aquesta iniciativa es pretén engalanar els carrers de Benissa entre el 23 d’abril i el 2 de maig, fent coincidir les dates amb els dies en què habitualment se celebren les festes patronals en honor a la Puríssima Xiqueta.

El regidor de Festes, Ximo Nadal, ha valorat de manera molt positiva aquesta acció empresa, al que ha afegit: “en un moment tan complicat com el que estem vivint, hem de desenvolupar iniciatives que retornen la il·lusió i l’alegria als carrers de Benissa”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?