General

Benissa inverteix 600.000 € en empolar camins rurals

Un dels camins empolats
Un dels camins empolats

Les regidories d’Urbanisme i Medi Rural estan treballant de manera coordinada durant els últims mesos amb l’objectiu d’empolar 12.500 metres lineals de camins fora del nucli urbà municipal. Els treballs, que van començar a principis d’any, han sigut executats al 50%. Les zones sobre les quals s’està intervenint en l’àmbit rural són Canor, Bal·lau, Benimallunt, Lleus, l’Albinyent, Berdica, Bellita, Santa Anna, Quisi, Benimarraig, Pinos, Pensí, i Rafalet configurant un total de 21 camins. Pel que fa a la zona costanera, els treballs estan centrats a La Llobella, Baladrar, Fustera, Buenavista i Fanàdics.

La inversió global ascendeix a 600.000 euros que es finançaran amb càrrec al fons líquid del qual disposa l’Ajuntament després de dècades d’austeritat. Adrián Ivars, regidor delegat, ha manifestat que “aquesta inversió és fonamental per a les persones que viuen en les partides rurals i prioritària per a l’equip de govern”. Al que ha afegit, “es tracta d’un compromís que vam adquirir a principi de mandat i que complirem de manera rigorosa”.

El batle, Arturo Poquet, ha recordat que “a Benissa no hi ha ciutadans de primera i ciutadans de segona. Tots els veïnes i veïnes tenen els mateixos drets i per això hem de continuar treballant per a millorar els serveis i les infraestructures en l’àrea rural i la zona costanera”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?