General

Benissa inicia els treballs per a l’elaboració del III Pla d’Igualtat

Cartell del Pla d'Igualtat
Cartell del Pla d’Igualtat

Tot va començar l’any 2000 quan l’Ajuntament de Benissa va decidir posar en marxa la Regidoria de la Dona, una àrea que dotze anys més tard passaria a anomenar-se tal com la coneixem hui dia, Regidoria d’Igualtat. A partir d’aquest moment es va començar a sembrar la llavor d’un projecte que després de dues dècades té en el seu haver l’elaboració i implementació de dos plans d’igualtat i l’execució real i efectiva de polítiques públiques inclusives en un municipi que ja de per si mateix mantenia un senyal d’identitat propi associat a la modernitat, l’oberturisme i la integració.

Hui Benissa fa un pas més per a continuar construint un projecte polític municipal que nasca de la igualtat en anunciar que ja es troba treballant en la primera fase del III PMIODH Pla Municipal d’Igualtat d’Oportunitats entre Dones i Homes de Benissa amb el qual es busca segons ha dit la pròpia regidora, Lorena Ivars, “actualitzar i adequar les nostres línies de treball per a continuar impulsant noves polítiques igualitàries”.

El projecte, que té previst estar elaborat abans que acabe l’any i que experimentarà al llarg de les següents anualitats totes les modificacions i millores que es requerisquen, aspira a trobar aquestes porositats que encara puguen estar pendents de segellar en el pla de les polítiques d’igualtat.

Encara que Ivars no ha avançat massa detalls perquè les tasques es troben en una fase inicial, sí que ha pogut confirmar que el projecte estarà a l’altura de les necessitats i les exigències de la societat benissera en el seu conjunt.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?