General

Benissa incentiva el comerç flexibilitzant el lloguer de locals al Mercat Municipal

El mercat municipal de Benissa
El mercat municipal de Benissa

El Mercat Municipal de Benissa, situat al c/ Hort de Bordes, està conformat per un grup de 10 espais comercials que es van habilitar a partir d’un estudi realitzat l’any 2004. Ara, l’Ajuntament de Benissa i Creama Benissa llancen una campanya per a incentivar l’ocupació de fins a 8 espais lliures i disponibles, amb l’objectiu de facilitar noves oportunitats a persones empresàries i emprenedores que estiguen interessades en ocupar un espai comercial a Benissa.

El departament de Comerç de l’Ajuntament ha flexibilitzat les condicions per a poder llogar aquests 8 espais independents, d’entre 12 i 33 m2, trobant-se situats a un lloc de marcat caràcter comercial, i on històricament existia l’antic mercat, i igualment ubicat a un dels carrers on sw celebra el mercat tradicional dels dissabtes.

Per a les persones interessades en ampliar informació cal personar-se al Creama de Benissa, l c/ Escoto, 72, o telefonant al 96 573 00 21, on s’informarà del preu del lloguer així com d’altres qüestions d’interés per optar a l’explotació d’aquests espais municipals.

Carol Ivars, regidora de Comerç, assenyala que “l’objectiu d’aquesta iniciativa és ajudar a totes aquelles persones que vulguen obrir les portes del seu negoci a Benissa”, indicant a més que “al mateix temps donem ús a unes instal·lacions públiques que ara mateix tan sols estan ocupades per dos negocis, dels 10 disponibles”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?