General

Baixa l’índex de delinqüència experimentat a Benissa

Reunió de la Junta de Seguretat Local de Benissa
Reunió de la Junta de Seguretat Local

La seguretat ciutadana a Benissa es va posar sobre la taula, en la primera Junta de Seguretat Local de 2013 celebrada fa set dies a l’ajuntament. Una trobada que va reunir, a responsables polítics i als màxims representants dels cossos i forces de seguretat que tenen presència al municipi.

Una trobada de treball, que tant el Subdelegat del Govern a Alacant, Alberto Martínez, com el batle del municipi, Juan Bautista Roselló, han valorat de forma molt positiva. Segons van declarar, “ha posat de manifest una baixada de la delinqüència i una bona coordinació entre els diferents cossos i forces de seguretat que operen a la localitat”. Tot i així el subdelegat del govern ha apuntat que es posarà en marxa un reforç d’equips complementaris de la Guàrdia Civil, que donen millor cobertura a les urbanitzacions benisseres.

Una reunió que també va servir per a constituir una junta que treballarà en el protocol contra la violència de gènere, que farà el seguiment dels casos que es produïsquen al municipi, i amb la col·laboració i coordinació de la Subdelegació del Govern. El tema preocupa a l’executiu benisser, que porta alguns anys treballant en aquest protocol de coordinació per fer front a la violència contra les dones, els casos de les quals han experimentat un augment en la localitat segons les estadístiques recollides per la Regidoria de Serveis Socials.

En aquesta reunió també es va posar sobre la taula el retard que pateixen les demandades obres del nou quarter de la Guàrdia Civil de Benissa. Un projecte pendent d’execució, que el Ministeri d’Interior no ha oblidat, segons va assenyalar en finalitzar la trobada el subdelegat del govern, però que la situació econòmica actual no permet escometre.

Martínez va comentar que tant el quarter de Benissa com el de Moraira s’executaran, però segons va agregar el representant del govern central, ara és un moment econòmic difícil.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?