General

Arturo Poquet anuncia que, en breu, es coneixerà l’auditoria de l’hospital de Dénia

Reunió de la Xarxa d'Alcaldies de la Marina Alta sobre l'Hospital de Dénia

La sala de plens de l’Ajuntament de Dénia acollia, el dilluns 16 d’octubre a la vesprada, una reunió entre la Xarxa d’Alcaldies de la Marina Alta amb el Comité d’Empresa de Marina Salut i diverses associacions i col·lectius sociosanitaris de la comarca, per a tractar la recuperació de la gestió directa del Departament de Salut de Dénia.

En la trobada, el batle de Benissa i coordinador del PP a la Marina Alta, Arturo Poquet, donava a conéixer que, segons comunicació amb el conseller de Sanitat, Marcià Gómez, li va avançar que «en més d’una setmana estaran els resultats» de l’auditoria a Marina Salut i la «decisió presa per la Conselleria». Sobre aquest tema, el representant popular assenyala que sempre li ha transmés al conseller la necessitat del canvi de gestió a la Marina Alta, de la qual és conscient, apunta.

Sobre aquest tema, els assistents a la reunió acordaven esperar fins a finals d’octubre per a establir un full de ruta de possibles accions, depenent de la decisió que prenga la Conselleria de Sanitat sobre la recuperació de la gestió directa de l’àrea de Salut de Dénia.

A més del Comité d’Empresa i els batles, prenien la paraula representants d’algunes de les associacions presents en la reunió. A la mateixa van assistir: Aprosdeco, Matria Associació de Dones, Cerebrum, Amunt contra el càncer, Todos unidos por la inclusión, TDAH +16 València-Dénia, Ludai, Amadem, Afima (Associació de Fibromiàlgia Marina Alta), Adahma, Federació d’Associacions Veïnals de Dénia i Condemnats a la vorera.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 17 d’octubre de 2023 a marinaalta.es


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?