General

AECC Benissa prepara un programa per a deixar de fumar

Cartell del programa per a deixar de fumar
Cartell

Amb motiu de la celebració el pròxim 31 de maig del Dia Mundial Sense tabac, la Junta Local de Benissa de l’Associació Espanyola contra el càncer (Aecc), en col·laboració amb la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Benissa, ha posat en marxa un programa gratuït per a deixar de fumar, que començarà eixe mateix dia i es desenvoluparà al llarg de set sessions setmanals d’uns 90 minuts de durada. El programa serà impartit per un psicòleg de l’AECC especialitzat en aquest tipus de tractaments grupals en les instal·lacions del Casal d’Associacions de Benissa.

Donada la gran acollida que ha tingut aquesta iniciativa, la majoria de les places estan cobertes. No obstant això, encara és possible inscriure’s. Qualsevol persona interessada pot fer-ho o sol·licitar més informació cridant al telèfon de l’associació 609 274 787 o enviant un correu electrònic a l’adreça info@aeccbenissa.org indicant el seu nom i un número de telèfon mòbil de contacte.

Segons ha avançat Moisés Ferrer, president de la junta local de l’AECC de Benissa, “paral·lelament, i amb aquest mateix motiu, el dissabte 1 de juny la nostra associació instal·larà al mercat una taula informativa, en la qual facilitarem informació sobre el tabaquisme i sobre tècniques per a deixar de fumar.”


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?