General

Acomiaden un treballador per crear la secció sindical de la CGT a UBESA (La Unió de Benissa)

Logo de la CGT
Logo de la CGT

En el mes de juny, uns companys de la Unió de Benissa (UBESA) van fer el pas de crear la secció sindical de CGT en aquesta empresa, dedicada al Servei de Transport de Viatgers per Carretera. A partir d’eixe moment i abans fins i tot que aquests companys començaren a treballar, l’empresa explotadora va començar la seua persecució al nou delegat sindical, amb la clara intenció de desmembrar la recentment creada secció, ja que el Grup ALSA (al qual pertany UBESA) coneix sobradamente la forma d’actuar de CGT a tot el territori i ha pogut experimentar la nostra forma de reclamar el que és nostre. Ells no han comès cap delicte, i el seu encert ha sigut ser valents creant una secció sindical en l’empresa explotadora, amb la finalitat de defensar els drets del col·lectiu, ja que altres sindicats NO S’ATREVEIXEN.

Al nostre company Pablo Pérez l’han assetjat i acomiadat, escudant-se en un expedient disciplinari irrisori que està recorregut davant la justícia. Poc de temps després, han obert expedient a un altre dels components d’aquesta secció, Dani, per patir un retard en la prestació d’un servei a escolars, quan el motiu d’aquest retard va ser provocat per una avaria GREU, en no poder obrir les portes des de l’exterior mitjançant el mecanisme de seguretat. Una avaria que en cas d’accident, podria haver costat la vida a algun dels seus ocupants o a tots.

Per això, i sense oblidar el principi que des de sempre hem reivindicat en defensa de nostres afiliats “SI TOQUEN A UN, ENS TOQUEN A TOTS”, hem convocat una concentració en suport als nostres companys perseguits i assetjats, sense oblidar que el motiu principal d’aquesta persecució és eliminar el nostre sindicat d’escena.

Aquesta empresa necessita conèixer-nos, per la qual cosa hem de deixar-los clar que portem la DIGNITAT i LLUITA per bandera.

Per tant, el pròxim dia 17 de novembre ens concentrarem davant l’Estació d’Autobusos de Benidorm (zona d’entrada-eixida d’autobusos), entre les 12.00h i les 14.00h. Pels qui eixim des d’Alacant, quedem a les 11h a la Seu de la Federació Local, en C/ José Reus, per a des d’ací, com més siguem i més vehicles disposem, eixir direcció a Benidorm a recolzar els nostres companys.

Els nostres companys necessiten i esperen el nostre suport. Si pots, difon-ho.
Juan J. Lozano
Secretari d’Organització i Acció Social
SOV Alacant

Pel seu interés hem reproduït aquest comunicat de la CGT.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?