Esports

Roberto Lorente aconsegueix el campionat mundial de full contact en Tailàndia

Roberto Lorente ha aconseguit als seus 45 anys d’edat el títol de campió mundial de full contact en la categoria de menys de 66 quilos. Aquest esportista, establert a Benissa, especialista en arts marcials es va desplaçar fa tres setmanes fins Tailàndia per a disputar la gran final després de guanyar la seua classificació en una competició internacional celebrada a Bèlgica. Lorente es va enfrontar a Bangkok al representant local Jung Kim, en un combat previst a dotze assalts. Kim va eixir a per totes des de l’inici i en els quatre primers assalts l’avantatge va ser seu. Lorente es va defensar bé i després va equilibrar la situació i va deixar palèseses les seues opcions de victòria. Al final, el jurat va donar el triomf al benissenc per punts.

D’aquesta manera, Roberto Lorente va regressar amb la copa, el títol i el cinturó que l’acredita com a campió mundial per als pròxims dos anys. Serà llavors quan haurà de revalidar el títol si abans no té cap desafiament d’un altre contrincant que li reclame el ceptre mundial. Lorente se sent molt satisfet d’aquesta victòria però no presumeix molt “perquè per a mi això és ma vida i treballe tots els dies per a fer les coses bé. M’agrada el que faig, ho visc molt intensament i el meu major repte és superar-me en tot el que faig”.

Lorente assegura que continuarà treballant al màxim, amb humilitat, i seguirà cuidant-se per a mantenir el seu nivell. “Estic encara amb molta il·lusió i motivat i si em trobe amb forces intentaré retenir el títol el màxim possible”, indica. De moment, la Federació Espanyola li ha ofert representar l’Estat en el Campionat Mundial Màster -per a majors de 40 anys- de Taekwon-Do, en la categoria de menys de 63 quilos, a celebrar a la fi de juliol a Malàsia.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?