Esports

Pilota: Víctor s’imposa a Álvaro en el duel de Benissa

La Copa Diputació de València d’Escala i Corda va visitar el diumenge de vesprada el trinquet de Benissa. Una nova jornada amb el cartell que enfrontava als trios d’Álvaro, Jesús i Herrera i de Víctor, Félix i Canari.

La confrontació arribava carregada d’interés, per diverses raons. Álvaro necessita confirmar cada dia la seua condició de número u d’aquest esport mentre que Víctor vol consolidar el seu bon inici de competició. Al final de la confrontació el marcador va assenyalar la victòria del trio comandat per Víctor per 60 a 45.

La competició continua hui al trinquet de La Pobla de Vallbona amb El Genovés II, Javi i Pedrito que s’enfronten a Colau, Salva i Oñate.

El trio encapçalat pel Genovés II acudeix al trinquet amb la necessitat d’una victòria que el recupere de la derrota tan contundent que va patir en el duel disputat a Massamagrell enfront de León, Sarasol II i Raúl i on va caure per 60 a 25. Demà dimarts es jugarà a Massamagrell amb els trios de Miguel, Tato i Tino enfront de León, Sarasol II i Raúl.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?