Esports

Nous cursos de Karate-do, Kobudo i Shiatsu per al 9 i 10 de març

Cartell del curs de shiatsu a Benissa
Cartell del curs de shiatsu

El Club Karate-do Shito-Ryu Okinawa ha organitzat nous cursos de Karate-do, Kobudo i Shiatsu per al dies 9 i 10 de març.

El dissabte 9 de març tindrà lloc el curs de Karate-do, en el qual es treballarà karate esportiu kumite (combat) i kates. L’horari serà de 10.00 a 13.00.

Per la vesprada el curs serà de kobudo (art del maneig d’armes tradicinals d’Okinawa) i l’horari serà de 16.00 a 19.00. El curs serà impartit per el mestre Miguel José Gómez Calderat, 7é dan de kobudo d’Okinawa i 6é dan de karate-do de la RFEK i estarà assistit per Francisco Ivars Feliu, 2n dan de kobudo d’Okinawa i 2n dan de karate-do de la RFEK , mestre del club karate-do shito ryu de Benissa i monitor de l’escola minicipal de karate de Benissa.Els preus son de 20€ per una sola sessió i de 30€ les dos sessions i pot participar qualsevol persona que vulga.

El diumenge 10 de març es farà un curs de shiatsu (massatge japonés) en horari de 10.00 a 13.00. Aquest curs, impartit també per Miguel José Gómez Calderat és apte per a qualsevol persona.

Els dos cursos es faran al Palau Sant Pere de Benissa.

Més informació: PACO FELIU: mòbil: 656693646 i email: feliu@hotmail.es


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?