Esports

Les Escoles Esportives de Benissa, protagonistes dels “Minijocs Olímpics”

Participants als Minijocs de la Marina Alta
Participants als Minijocs de la Marina Alta

Els passats dies 17,18 i 19 de maig, Dénia va acollir els Minijocs Olímpics de la Marina Alta. Una competició on van participar la pràctica totalitat de tots els municipis de la comarca amb més de 1000 joves competint en les modalitats de futbol sala, futbol, bàsquet, handbol, voleibol, ciclisme BTT, escacs, atletisme, natació, pàdel, pilota valenciana i gimnàstica rítmica.

Als Minijocs, celebrats cada dos anys, van participar joves nascuts entre 2005 i 2006, excepte en la modalitat d’handbol que estava dirigida als nascuts entre 2007 i 2008. On, un total de 114 alumnes de les Escoles Esportives de Benissa van poder assistir a l’esdeveniment.

La representació tècnica de Benissa estava coordinada per Angel Guillem i Rafa Termis, que van estar acompanyats per altres monitors i monitores, entre ells i elles Anabel Capó, Ana Rivera, Miguel García, Carlos Ruiz, Pau Estalrich, Lluís Crespo, Salvador Perelló, Pere Ribes, Natalia Marin i Maties Córcoles. També va estar present Borja Ivars com a delegat.

Durant aquests tres dies de competició, els i les esportistes van gaudir del seu esport favorit i de la companyia de joves de tota la Marina Alta. Així mateix, el divendres va començar amb una desfilada de totes les poblacions, amb els parlaments dels representants dels esportistes, així com els representants polítics. Després va haver una actuació de Hip Hop Infantil i l’acte de l’encesa del peveter amb la flama dels Minijocs, a càrrec del president del CFUD.

Els resultats més destacats obtinguts pels esportistes Benissers van ser els següents:

– Medallistes Bàsquet Infantil Femení. Segones classificades.

– Medallistes Atletisme Femení 4×100: Segones Classificades (Laura Ausina, Maria Viña, Sophia Alves de Moura, Alba Soler, Isabel Navarro, Laura Vargas)

– Medallistes Handbol: Campions.

– Medallistes Voleibol femení: Terceres Classificades

– Medallista Escacs: tercer classificat (David Marí)

– Medallistes padel: Segons classificats (Alex Ivars i Iker Mateos)


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?