Esports

Les amazones del Club Hípic de Benissa sorprenen en el Concurs Nacional

Polina i Carla

Durant les dos primeres setmanes de setembre, alumnes del Club Hípic Benissa van participar en el concurs nacional de domatge clàssic de Segòvia i en el Campionat d’Espanya de Menors de la mateixa disciplina, obtenint un gran èxit en tots dos esdeveniments. En les proves del primer dia del campionat, les amazones Layla Sassen i Polina Mamkina, es van classificar en la 28a i 2a plaça respectivament, d’un total de 44 participants. En la prova del segon dia van confirmar el seu bon fer, obtenint Layla la 14a posició i Polina la 4a.

En el total de la puntuació dels dos dies, l’amazona Polina Mamkina estava en la 2a posició mancant la final, en la qual no va poder prendre part ja que encara no té la nacionalitat espanyola.

Des del Club Hípic Benissa destaquen que ambdues amazones són completament novelles en aquest tipus d’esdeveniments, “ja que per a Layla era el seu primer concurs nacional i Polina tan sol havia fet uns pocs nacionals; sent una de les amazones més joves del campionat, ja que només té 9 anys”.

“La nostra propera cita important serà el Campionat Absolut de la Comunitat Valenciana i la final de la Copa Federació. Confiem que les nostres alumnes deixaran ben alt el pavelló del nostre club i del nostre municipi”, va concloure Vicente Bolufer, responsable de l’hípica benissera.