Esports

L’equip d’escacs de Xàbia aconsegueix el títol de campió comarcal a Benissa

El diumenge va tindre lloc el XVIII Campionat Comarcal d’Escacs per equips al Recibar La torre de Benissa. Aquesta competició, en aquesta edició, ha comptat amb la participació de 12 equips de diferents pobles de la comarca.

El torneig es va dividir en dues categories; huit equips de categoria Juvenil amb participants d’edats compreses entre 6 i 16 anys d’edat i quatre equips de categoria Absoluta representats pels millors jugadors d’escacs de tota la comarca.

En la categoria Absoluta es va proclamar campió l’equip del Xàbia seguit del Benissa i el Calp en tercera posició. En aquesta edició s’ha innovat en una classificació individual amb les puntuacions obtingudes per cada jugador a fi de premiar el millor en cada posició.

En categoria Juvenil el campió ha sigut el Marina Alta que ha guanyat sis trobades i n’ha empatat una seguit per Xàbia “A” i Calp “A”. En aquesta categoria cal animar els clubs de la comarca perquè treballen formant el planter perquè el futur dels clubs depén d’ells.

Cal destacar la gran igualtat i lluita fins al final. El torneig es va desenvolupar amb total normalitat gràcies a que els jugadors han posat una bona dosi d’esportivitat. Cal ressaltar el bon fer del Club  d’ Escacs Benissa que s’ha encarregat de l’organització i de l’arbitratge d’aquest esdeveniment a càrrec de Vicente Ferrer, que va destacar l’esportivitat dels jugadors.

Per últim cal felicitar a tots els equips, tant als guanyadors de cada categoria com als altres participants per l’esforç i dedicació a aquest esdeveniment.

Després del Xàbia “A” es va classificar el Benissa, Calp i Xàbia “B”, en la categoria Sènior. En la classificació Sub 16, l’equip campió va ser el Marina Alta amb 6.5 punts, seguit del Xàbia “A”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?