Esports

La benissera Irina Garcia i Katya Truckacheva campiones d’Espanya en Gimnàstica Rítmica – categoria benjamí

Irina Garcia i Katya Truckacheva
Irina Garcia i Katya Truckacheva

El passat cap de setmana, del 28 al 30 de juny, es va celebrar a Saragossa el Campionat d’Espanya d’Equips i la 2a Fase de la Copa d’Espanya de Conjunts, en el qual va participar la jove benissera Irina Garcia al costat de la seua companya Katya Truckacheva a través del Club Les Marines de Calp.

En aquestes dues competicions, organitzades per la Reial Federació Espanyola de Gimnàstica (RFEG), juntament amb la Federació Aragonesa de Gimnàstica (FAG), van participar més de 1.100 esportistes, pertanyents a més d’un centenar de clubs de tota Espanya.

Des de l’Ajuntament s’ha volgut traslladar l’enhorabona a aquestes dos joves i que Irina comptara la seua vivència en el campionat. La jove comenta que la seua participació en un campionat d’aquesta índole ha sigut una experiència inoblidable, la qual recordarà, atés que s’ho va passar molt bé. Així mateix, destaca que li ha fet molta il·lusió pujar al podium i quedar campiona d’Espanya al costat de la seua companya d’equip Katya. A qui a més considera una molt bona amiga.

Irina, que va iniciar la seua carrera esportiva a l’Escola Municipal de Benissa, anima a que totes aquelles xiquetes i xiquets amb interés per provar algun esport el facen, així com va fer ella en el seu dia quan va sentir curiositat després de veure les seues amigues i veïnes practicar l’esport que l’ha portada a ser campiona d’Espanya. Amb vista al futur, Irina ens revela que vol arribar a ser entrenadora de Gimnàstica Rítmica.

Des de l’Ajuntament de Benissa, i especialment des de l’àrea d’esports, es vol traslladar la més sincera enhorabona a la nostra campiona local Irina Garcia i a Katya per aquest esdeveniment aconseguit. Així mateix, no volen oblidar-se de les directores d’orquestra d’aquesta medalla, Saray Pineda i les seues companyes i la presidenta Aroa Pinera.

Adrián Cabrera, regidor d’esports destaca que “ser campiona d’Espanya pot significar moltes coses dins d’un mateix concepte, no és tan sols una simple medalla, sinó que és molt de temps invertit en una vocació, hores d’entrenament per a una actuació, molts errors que serveixen d’aprenentatge i que ens porten a la glòria”. Continua afegint que “des de l’àrea d’esport llancem un clar un missatge per a convidar a totes aquelles xiquetes i xiquets que vulguen ser com Irina, a iniciar la modalitat d’esports que més els agrade, que proven tots aquells esports que tinguen curiositat i vulguen experimentar. Ja que l’esport és una eina fonamental que ens ensenyarà una sèrie d’habilitat i valors, que ens serà de gran ajuda en un futur”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?