Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al blog de la UD Ondarense:

UE BENISSA: Auram Gheorghita, Abel (Alberto), Fede, Iván, A. Luís, Javi, Marcos, Arturo, Gonzalo (Pedro), Gerardo (Óscar) i Juanvi (David).

U.D. ONDARENSE: Edu, Javi Llopis, Felipe, Mateo (Héctor), Juli, Ausias, Marquet, Dani, Moll, Pedro y Adri.

El diumenge passat es disputà a Benissa un bonic derbi entre l’equip local i l’Ondarense. El Benissa deixà clar que té un molt bon equip, sobretot al segon temps, i que és un aspirant clar a l’ascens.

El partit començà amb domini clar i ocasions clares per al Benissa. Gonzalo, Juanvi i Gerardo disposaren d’oportunitats que no van saber materialitzar. L’Ondarense, mentre tant, es defensava com podia intentant eixir al contraatac, però sense gens d’encert. En el minut 18 el Benissa trau una falta obrint el baló a la banda, Gerardo trau un bon centre i, després d’alguns rebuigs, Marcos torna a centrar a l’àrea perquè Fede envie el baló al fons de la xarxa.

A partir d’aquest moment, l’Ondarense començà a tocar amb més criteri i va estirar línies. Dani i Ausias prengueren el protagonisme i el Benissa es difuminà una mica. La millor prova d’aquest canvi de joc es veié al minut 25 en què Marquet, després d’una gran jugada amb paret amb Moll inclosa, va batre el porter local amb una gran vaselina. Un gran gol que posava la igualada al marcador. Aquest gol va animar encara més l’Ondarense i, en el minut 35, Abel comet un clar penalt a Adri que Pedro, de xut ras i centrat, converteix en l’1 a 2. Semblava que s’arribaria al temps de descans amb aquest resultat, però en el 40, Gerardo fa una gran passada a Juanvi que, després de controlar i anar-se’n amb rapidesa de Felipe i Juli, es planta sol davant Edu i el bat amb molta tranquil·litat. S’arribà al mig temps amb taules.

La segona meitat començà amb una tònica similar a la primera: el Benissa controlant el partit, amb Javi, Arturo i Marcos molt actius i creant perill, i l’Ondarense defenent-se i amb grans dificultats per arribar a l’àrea contrària. Aquest domini anava fent-se major a cada minut i els locals aconseguiren tancar al rival en la seva àrea. Fruit d’aquest cerc arribà el tercer gol del Benissa, un autèntic golàs. Gonzalo rep un baló d’esquenes a la porteria i va fent-se tocs successius davant la pressió de Felipe, que no gosa a entrar-li per no cometre penal, fins que es trau de la butxaca un fantàstic remat de xilena que entra pel mateix escaire de la porteria defesa per Edu. Com deiem abans, un gran gol (minut 55).

L’equip visitant s’acabà d’enfonsar i, en el minut 20, el Benissa obtingué el 4 a 2 en una jugada a baló aturat. L’Ondarense defensa mal la treta inicial de la falta, com en moltes altres ocasions en aquest partit, i el rebuig li arriba a Juanvi que empalma des de dins l’àrea al pal canviat. Des d’aquest moment el partit es convertí en un monòleg del Benissa, tot tret d’una bona ocasió de Moll que va traure un defensa local. A la fi, rendiment desigual de l’Ondarense que mostrà bones maneres al primer temps però que s’enfonsà en la segona meitat.